Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 05. 2013. 14:47 >> 14:49

KOBNI DIO

VIDEO: Kad remek djelo nestane

Dejv Evans je proveo 35 dana sastavljajući drvenu slagalicu od 40.000 puzli, kako bi posato Ginisov rekorder, ali se sav njegov trud rasapo u sekundi.

 

Najveću slagalicu na svijetu složio je 63-godišnji Dejv Evans iz Vejmauta koji je proveo punih 200 sati radeći na njoj. Marljivo je rezao i sastavljao 40.000 puzli kako bi se upisao u Ginisovu knjigu rekorda.

Ali sve je krenulo po zlu, kada je Evans uklonio jedan dio kako bi ga bolje učvrstio za okvir. U tom  trenutku jedna žena je ušla u studio i u trenutku se čitava slagalica srušila.

"Apsolutna katastrofa", rekla je njegova supruga Margaret, dok je gledala urušenu slagalicu. 

Evans sada ubrzano radi kako bi slagalicu ponovo sastavio i izložio na kraljevskom imanju Sandringem u Norfolku.(Dejli njuz)

Kako je izgledao taj kobni trenutak rušenja možete pogledati u  priloženom videu:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније