Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

01. 05. 2013. 12:59 >> 13:00

"BIG DAAD"

VIDEO: E to je veliki tata!

Mohamed Dad Murad, 67-godišnjak iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, tvrdi da ima čak 93 djece koje je dobio s ženama iz više od polovine svih svjetskih zemalja. Očekuje još jednu prinovu i namjerava ponovo da se ženi.

 

Poznat i po nadimku Big Daad, ovaj starac stanovnik je Šarjaha, a izjavio je da se prvi put oženio 1969.,i da je  nakon toga odlučio da ima još žena kako bi imao što više djece. Za nacionalnu  televiziju je pojasnio da ni jedna od njegovih žena nije imala više od 20 godina u trenutku kad su stupali u brak.

"Oženio sam žene iz više od polovine zemalja svijeta i sad imam 93 djece. Novu bebu očekujem za dva mjeseca. Već sedam godina nijesam se ženio, ali novo vjenčanje planiram za idući mjesec. Žene koje odbijaju da mi rode još djece, prisiljene su da idu "u penziju". Pod tim podrazumijevam da se od njih razvedem i obezbijedim im mjesto za život", objasnio je.

Big Daadov najmlađi sin Nahijan, star je osam mjeseci, a ponosni otac priznao je i da bi volio da ima još djece. Nije objasnio kojih su  nacionalnosti njegove žene niti zna li ime svakom djetetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније