Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

23. 04. 2013. 13:04   >>  13:15

TAKMIČENJE

VIDEO: Haklberi - najljepši buldog u Americi

Četvorogodišnji Hakleberi proglašen je za najljepšeg buldoga na ceremoniji u De Mojnu, u američkoj državi Ajova.

  

Haklberi se još 2010. takmičio za titulu najlepšeg buldoga, ali je ostao praznih šapa. To se, međutim, promijenilo sinoć, kada je prošetao plavom pistom na "Drejk univerzitetu", obučen u bež odijelo, poput onog koje je nosio Tom Henks u filmu "Forest Gamp". 

Takmičenje za najljepšeg buldoga održava se  34 godine na "Drejk univerzitetu". Buldog je i maskota univerziteta, a pobjednik svake godine postaje živa maskota na sportskim takmičenjima.

Haklberi je bio "ljepši" od 46 drugih , oštrih konkurenata.

Neki psi su bili obučeni kao likovi iz priča o doktoru Zusu, drugi su nosili poveze za oči i bili obučeni kao pirati. Diva, sa tutu haljinicom, otišla je kući sa nagradom za najbolje obučenog buldoga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније