Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

01. 04. 2013. 14:49 >> 14:51

IZUM

Čudo od rasvjete stiže iz Beograda

Dva Beograđanina predstavila novu, štedljivu rasvjetu, sa radnim vijekom od 20 godina, vrhunskim performansama, pristupačnom cijenom i doživotnom garancijom na kućište.

Model "LRS 205" LED (Light Emitting Diode) rasvjete - proizvod je dvogodišnjeg rada inženjera Viktora Vildovića i arhitekte Uroša Tomaševića iz Beograda, koji su ovim pronalaskom uspjeli da pariraju nekim od najvećih svjetskih proizvođača elektronskih uređaja.

Nastao je iz potrebe da se proizvede dugotrajna, štedljiva i jeftina rasvjeta velike svjetlosne jačine, koja bi odgovorila na izazove modernog doba, koje karakteriše sve veća potreba za uštedom energije.

Rasvjeta "LRS 205" je spakovana u prohromsko kućište visokog sjaja, sa napajanjima i bešumnim ventilatorom, što obezbjeđuje stabilan rad LED dioda, njihovu visoku iskorišćenost i radnu temperaturu od samo 40 stepeni Celzijusa.

 

"LRS 205" daje nevjerovatnih 250 vati svjetlosne jačine, za samo 35 vati utrošene energije, što je čini jednom od najštedljivijih rasvjeta na tržištu.

Sa radnim vijekom od 20 godina, vrhunskim performansama, pristupačnom cijenom i doživotnom garancijom na kućište, ova rasvjeta predstavlja pravo čudo od tehnike.

Zbog svog univerzalnog dizajna, ova rasvjeta može da se koristi i u stambenim i u poslovnim prostorima, kao i u prostorima javne namjene. Uz različite sisteme nošenja može da se koristi i kao zidno i kao podno i kao plafonsko svjetlo.

"LRS 205" se veoma jednostavno servisira i održava. Zbog jedinstvenog i originalnog magnetnog sistema, vrlo se lako montira i demontira na podlogu.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније