Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

24. 02. 2013. 20:28 >> 20:24

ZA HILJADU I PO DOLARA

Google naočare u prodavnicama do kraja godine

Google naočare trebalo bi da se pojave na tržištu do kraja godine, a cijena će im biti manja od hiljadu i po dolara, saopšteno je iz te kompanije.

Uređaj će omogućiti fotografisanje i pretraživanje interneta, a sadržaće i navigaciju za kretanje.

Naočare, koje sadrže mali ekran, preko Bluetooth-a će se povezivati s Android ili iOS uređajima. Podatke za pretraživanje interneta ili navigaciju potom će povlačiti preko WiFi ili 3G/4G mreža. 

'Explorer' verzija naočara, od ove nedjelje može se naručiti za 1500 dolara. Zainteresovani treba da pošalju kratku prijavu, a Google će sam odabrati mali broj ljudi koji će dobiti priliku da koristiti naočare. 

Prije nekoliko dana objavljen je promotivni video u kojem je prikazano kako će izgledati korišćenje 'Google Glass' naočara, o čemu smo pisali.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније