Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

24. 02. 2013. 13:12   >>  13:06

ZA 2014.

FOTO: Novi Jeep Cherokee

Zvanične fotografije novog modela upravo su predstavljene i moramo priznati da su nas ostavile bez teksta. Dva para farova i veliki otvor za vazduh, naglašen okvirom boje hroma učiniće da vam se novi Cherokee ili dopadne ili će vam biti grozan.

Američki mediji već su prenijeli da je novi Cherokee kandidat za nasljednika Pontiaka Azteca, jednog od najružnijih automobila modernog doba. Nekim novinarima liči na "soma kojeg muči gorušica".

U svakom slučaju, novi Cherokee biće predstavljen krajem marta na sajmu automobila u Njujorku. Prema riječima proizvođača, Cherokee će postaviti nove standarde u klasi kada je riječ o sposobnostima van asfalta.

Saopštenje naglašava da će vozna dinamika na asfaltnim putevima takođe biti vodeća u klasi dok će potrošnja goriva biti 45% niža u odnosu na odlazeći model.

Novi model biće postavljen na CUSW platformu, koju dijeli sa modelom Dodge Dart, koja svoje korijene vuče sa Alfe Giulietta. Ispod haube će se najvjerovatnije naći 3,2 V6 benzinski motor a u ponudi bi trebalo da se nađe i nekoliko "četvorocilindraša".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније