Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ klix.ba ]

03. 11. 2020. 13:15 >> 13:15

NOVA OPCIJA

Fejsbuk testira tamni mod za svoju aplikaciju

Fejsbuk je konačno počeo javno testirati tamni mod za svoju aplikaciju.

Testiranje je sada šire u odnosu na prethodni period kada je tamni mod aplikacije bio dostupan samo malom brojz korisnika.

Tamnni mod se testira za aplikacije Facebooka namijenjene operativnim sistemima Android i iOS, a sve više ljudi putem interneta potvrđuje da su dobili novu opciju.

Ova opcija je prikazana u vidu dugmeta Dark Mode u sekciji Settings & Privacy koja se nalazi u tabu Menu.

Korisnik može uključivati i isključivati tamni mod ili ostaviti na "volju" podešavanjima sistema. Ukoliko korisnik ima smartfon čiji se operativni sistem prebacuje u tamni mod kada sunce zađe, Fejsbukova aplikacija će automatski učiniti isto.

O tamnom modu se priča već dugo, a Fejsbuk je omogućio korisnicima desktop verzije da koriste mod od marta ove godine. Takođe, aplikacija ga ima od 2019. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније