Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Mina business [ Objavila: R.B. ]

10. 08. 2020. 08:50 >> 08:51
8

OSNIVAČ FEJSBUKA

Bogatstvo Zukerberga premašilo 100 milijardi dolara

Neto vrijednost izvršnog direktora Facebooka, Marka Zukerberga prvi put je premašila 100 milijardi dolara, pošto su akcije te društvene mreže skočile tokom pandemije koronavirusa.

Prema izvještaju Bloomberga, sa tako ogromnim bogatstvom, Zukerberg se pridružio vlasniku Amazona Džefu Bezosu i suosnivaču Microsofta Bilu Gejtesu, čija je neto vrijednost već prešla 100 milijardi dolara.

Njih trojica su navodno jedini ljudi na svijetu, čije bogatstvo vrijedi najmanje 100 milijardi dolara.

Vijest o porastu bogatstva Zukerberga objavljena je nakon što je Facebook pokrenuo Instagram Reels, opciju koju mnogi vide kao konkurenta TikTok-a.

Predsjednik SAD-a Donald Tramp je najavio uvođenje zabrane na američke transakcije s kineskim kompanijama ByteDance, vlasnikom aplikacije TikTok za dijeljenje video sadržaja, i Tencentom, operatorom aplikacije za razmjenu poruka WeChat.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније