Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

26. 12. 2019. 23:40   >>  23:36

SAMSUNGOV PROIZVOD

Uskoro lansiranje prvog 5G tableta

Samsungov Galaxy Tab S6 uskoro će biti dostupan sa podrškom za 5G mrežu, što će ga vjerovatno učiniti prvim tabletom sa bržom internet konekcijom.

Kompanija još nije zvanično najavila uređaj, a portal SamMobile navodi da će proizvod uskoro biti u prodaji.

Nema podataka o tome koliko će koštati ovaj tablet, niti kakve će biti njegove karakteristike, osim da će podržavati 5G mrežu.

Prema predviđanjima analitičara za tehnologiju, postoji mogućnost da će tablet biti isti kao Tab S6, samo u 5G verziji. Inače, Tab S6 koji je predstavljen u septembru ove godine opremljen je Snapdragon 855 procesorom. Mnogi ga opisuju kao uređajem prekrasnog zaslona, elegantnog dizajna i brzih performansi.

Iako se ubraja među najbolje Android tablete dostupne na svjetskom tržištu, očekuje se da bi Samsung mogao ispraviti male softverske propuste koji su načinjeni na prvobitnoj verziji modela Galaxy Tab S6.

Očekuje se da i Hjuavej radi na 5G tabletu, ali nije poznato ni kad bi ovaj proizvod mogao biti predstavljen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније