Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: Klix.ba Objavila: M.M.Lj. ]

25. 03. 2019. 23:37 >> 23:08

NOVA MOGUĆNOST

Od sada kreiranje događaja i na Gugl Mapsu

Gugl je unaprijedio svoju platformu Gugl Maps na kojoj korisnici od sada mogu kreirati javna dešavanja.

 

 

Tako uz korišćenje ove opcije sada možete saznati i gdje se šta nalazi, ali i gdje se šta dešava.

Do sada su korisnici putem Gugl Mapsa mogli da ocjenjuju neke lokacije i dodaju svoje recenzije, a odnedavno mogu i kreirati neki event uz naziv, vrijeme i mjesto održavanja eventa i druge poželjne informacije.

Nova mogućnost dio je transformacije Gugl Mapsa koji želi korisnicima pružiti potpune mogućnosti pronalaska mjesta koja bi željeli da posjete. Dešavanja na određenim lokacijama sigurno će doprinijeti tome.

Gugl je proteklih godina počeo da preporučuje korisnicima razne lokacije, ali i ne dešavanja na tim lokacijama, u čemu svakako prednjači Fejsbuk. Međutim, najpopularnija društvena mreža još se ne mora da brine jer, što primjećuju tehno stručnjaci, Gugl još nije dovoljno razvio nove mogućnosti jer se brojna dešavanja pojavljuju na mapi tek nakon sat vremena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније