Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

13. 03. 2019. 18:52   >>  21:24 2

NIJE NAVEDEN UZROK

Prijavljeni kvarovi na Fejsbuku i Instagramu

Američka društvena mreža Fejsbuk (Facebook) saopštila je večeras da je obaviještena o kvaru na svojim platformama, na samom sajtu Fejsbuk, kao i na Instagramu i Mesindžeru (Messinger) i da radi na uklanjanju problema.

Prema sajtu downdector.com koji nadgleda rad veb sajtova, kvar je počeo oko ponoći po američkom vremenu i najprije je zahvatio pojedine djelove SAD-a i kasnije se proširio na Evropu.

Neki korisnici Fejsbuka su dobili poruke da postoje problemi.

Fejsbuk nije naveo uzrok kvara.

Facebook i Instagram "pali" u isto vrijeme

Brojni korisnici širom svijeta danas nijesu mogli da se uloguju na svoje profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram, piše britanski "San".

Kako se navodi, stranice tih društvenih mreža nijesu mogle ni da se učitaju, korisnici nijesu mogli da šalju poruke ili lajkuju pojedine objave.

"Ja sam iz SAD-a i ne mogu da okačim ništa. Pokušala sam nekoliko puta, ali nijesam uspjela", rekla je Nikol Kislak, korisnik Instagrama.

Problemi u radu ove dvije društvene mreže pojavili su popodne, gotovo istovremeno, dok su primjedbe imali i korisnici Tvitera, prenosi "Dejli Ekspres".

"Ne mogu da postavim ništa, 'news feed' mi ne radi. Izbrisala sam aplikaciju i ponovo je instalirala, ali sada mi ne dozvoljava da se prijavim", objasnila je Viktorija iz Estonije.

Slične situacije pokazale su da veliki kolaps Fejsbuka i Instagrama izaziva rad na sistemu pred puštanje neke velike promjene. 

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније