Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Objavio: I. P. ]

06. 03. 2019. 08:26 >> 07:53

NOVA OPCIJA

Facebook uvodi dark mode za Messenger

Kompanija Facebook nastavlja da razvija svoju aplikaciju Mesindžer (Messenger) s namjerom da fokus bude na čatu, a sada ispunjava obećanje nudeći "dark" mode.


"Dark" mode polako postaje dostupan korisnicima Messengera, a kako bi se aktivirao, potrebno je nekome ili sebi poslati ikonicu polumjeseca.

Nakon toga se na ekranu pojavi mnoštvo ikonica, a potom i pitanje da li korisnik želi aktivirati "dark" mode u podešavanjima.

Treba napomenuti da dark mode još uvijek nije dostupan baš svima, ali će biti uskoro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније