Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavio: F.R. [ Klix.ba ]

22. 09. 2018. 10:42 >> 10:23

SOFTVERSKA GREŠKA

Korisnicima Tvitera bile otkrivene poruke godinu dana

Tviter je saopštio da su, zbog softverske greške, privatne poruke malog broja korisnika te društvene mreže bile otkrivene više od godinu dana.

Softverska greška, koja je u međuvremenu popravljena, uključivala je direktne poruke između korisnika i biznisa koji nude svoje usluge putem Tvitera.

Korisnici koji su pogođeni tim problemom su dobili poruku nakon logovanja na vlastiti nalog.

"Problem postoji od maja 2017." rekli su iz Tvitera. Takođe su naglasili da su problem riješili čim su ga primjetili – 10. septembra. Nijesu rekli koliko je tačno korisnika pogođeno, ali u izjavi stoji da ih je oko jedan odsto.

Mreža ima 335 miliona mjesečnih aktivnih korisnika.

Tviter je rekao da nisu sve privatne poruke otkrivene, nego samo one između korisnika i kompanija.

"Ne možemo sa sigurnošću potvrditi da se informacije iz privatnih poruka nijesu slale, tako da govorimo ljudima za ovu grešku u sistemu. Ako ste oštećenii, konktaktirat ćemo vas danas. Žao nam je što se ovo dogodilo", saopštili su.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније