Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

13. 02. 2013. 10:54   >>  10:51

REGZA

Iz "Tošibe" stiže 10,1-inčni tablet

Kompanija "Tošiba" najavila novi tablet "REGZA AT501". Uređaj će biti dostupan prvobitno u Japanu već od 15. februara po cijeni od 425 dolara.

 

Riječ je o tabletu sa 10,1-inčnim IPS ekranom sa LED osvjetljenjem i 1280 x 800 rezolucijom, kao i Android 4.1 Jelly Bean operativnim sistemom.

Još jedna bitna odlika ovog tableta je Nvidia Tegra 3 quad-core čip koji radi na 1,3 GHz, a od ostalih karakteristika tu su i 1 GB RAM memorije, 32 GB interne memorije, Wi-Fi, Bluetooth, slot za microSD/SDHC/SDXC kartice, dvije kamere (pozadi od 3 megapiksela i napred od 1,3 megapiksela), mini-USB i USB 2.0 port pune veličine a odlikuje ga i baterija koja omogućava 10 sati rada. Dimenzije ovog tableta su 261 × 180 × 10,5 mm a masa 625 grama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније