Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Anadolija; B.V. ]

03. 01. 2018. 22:25   >>  22:04

ZA DVA DANA

Tesla 3 rekordno od LA do Njujorka

Električni automobil Model 3 iz porodice Tesla Motors u rekordnom vremenu poprijeko je prešao cijeli američki kontinent.

 

Američki list “The Drive“ javlja kako je vlasnik električnog četvorotočkaša Daniel Rozel u društvu s urednikom lista Alekom Rojom iz Los Angelesa u Njujork stigao za 50 sati 16 minuta i 32 sekunde.

Dvojac je sa plaže Redondo na obali Pacifičkog okeana u Modelu 3 krenuo 28. decembra i na obalu Atlanskog okeana u Njujorku stigao dva dana kasnije.

Tako je ostvarena rekordna brzina prelaska električnim automobilom s jednog na drugi kraj Sjeverne Amerike.

Raniji rekord držao je također Teslin Model S, a i u tom timu je bio urednik i novinar Alek Roj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније