Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

20. 10. 2017. 10:16   >>  09:45

OD OČEKIVANE

Manja potražnja za Ajfonima 8 i 8 PLus

Epl se odlučio za smanjivanje narudžbi za svoje Ajfon 8 i Ajfon 8 Plus pametne telefone predstavljene početkom septembra.


Narudžbe su smanjene oko 50 odsto, dok je potražnja za tim uređajima puno manja od očekivane, prenose svjetske agencije.

Smanjenje narudžbi ide u korak s predviđanjima analitičara posljednjih nekoliko sedmica koja govore o slabijoj potražnji za tim Eplovim pametnim telefonima, a istovremeno boljoj prodaji starijeg Ajfon 7 modela.

Smanjenje narudžbi se povezuje i sa skorašnjim početkom prodaje Eplovog ovogodišnjeg flagship modela Ajfon X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније