Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Objavio: I. P. ]

28. 09. 2017. 23:50   >>  23:19

EPL POTVRDIO

Ajfon 8 ima problem sa zvukom

Kompanija Epl (Apple) potvrdila je da Ajfon 8 (iPhone 8) ima problem s kvalitetom zvuka u slušalici, kao i da rade na rješavanju problema.

Model Ajfon 8 koji ovih dana testiraju svi koji se bave tehnologijom, ali niko od njih nije naveo da telefon ima problem sa pucketanjem zvuka u slušalici. 

Ipak, korisnici koji su već kupili telefon masovno su se žalili kompaniji Apple, koja je priznala da problem postoji. 

U saoštenju za javnost su naveli da je pogođena samo "ograničeno mala serija uređaja", kao i da je "rješenje u vidu softverske nadograđnje u izradi", navodi se u izvještaju medijske kompanije “The Verge“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније