Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavila: M.M.Lj. [ N1 ]

12. 11. 2016. 22:23 >> 22:00

NOVA MOGUĆNOST

Vajber uvodi profile za kompanije i brendove

Od sada će i Vajber korisnicima nuditi mogućnost kontaktiranja predstavnika kompanija i brendova putem posebnih javnih profila, piše Bug, prenosi N1.

 

Takvi javni profili kompanija i brendova mogu se kontaktirati i bez da se dodaju u kontakte. Trenutno na Vajberu postoji oko 1.000 javnih profila među kojima se nalaze i profili The Weather Channela i The Huffington Posta.

U budućnosti je predviđeno i dodavanje opcije pružanja korisničke podrške putem javnih profila, ali to će biti implementirano tek krajem meseca kada će Vajber biti zvanično implementiran u popularne CRM alate.

Inače, Viber već dve godine ima opciju javnog chata, ali kako bi se on ostvario, osoba s kojom se komunicira mora biti dodata u listu kontakata. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније