Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

30. 05. 2013. 15:27 >> 15:28

NOVO

"Gugl" redizajnirao "Dži mejl"

"Gugl" je izvršio obiman redizajn svog servisa za elektronsku poštu "Dži mejla" (Gmail) i ponudio korisnicima jednostavniji izgled i organizacione alate, kako bi lakše kontrolisali svoje poštansko sanduče.

 

"Danas je "Dži mejl" dobio novo sanduče na desktopu i mobilnim uređajima, što će vam omogućiti da imate kontrolu na jednostavan način i uz laku organizaciju", saopštio je proizvodni menadžer "Gugl-a" Itamar Gilad.

"Dži mejl" sada omogućava korisnicima da grupišu elektronsku poštu pod različite tabove.

"Jednostavno birate koju kategoriju želite i vaše sanduče se organizuje na način koji vam omogućava da vidite šta je novo i odlučite koji imejl želite da pročitate i kada", naveo je Gilad.

Korisnici mogu da odaberu za prikaz u sandučetu svih pet tabova ili nijedan i da jednostavno "prevlače" poruke iz jednog taba u drugi. Kontakte je moguće razvrstavati po tabovima, a moguće ih je i zadržati u primarnom tabu.

Gilad je obećao da će korisnici kojima se u prvom trenutku ne dopadne novi izgled "Dži mejla" moći jednostavno da se vrate na klasičan izgled komandom sa opcionog menija.

"Gugl" će uvesti izmjene u "Dži mejl" postepeno na desktop, Android i iOS verzije operativnih sistema u narednih nekoliko sedmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније