Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ Izvor: B92; Objavio: I. P. ]

24. 08. 2016. 23:29   >>  23:12

NOVI MODEL

iPhone 7: Vodootporan, bolja kamera...

"Šuška" se da će iPhone 7 biti vodootporan, i da dolazi bez poznatih antenskih linija, koje su se nalazile na nekoliko prethodnih modela.

Apple će antenu na svom novom smartphonu sakriti korišćenjem smjese nekih specijalnih materijala, pa će tako dizajn telefona biti još jednostavniji. 

Ono što će svakako obradovati mnoge ljubitelje Appleovih uređaja je informacija, da će obe verzije iPhona 7, obični iPhone 7 i iPhone 7 Plus, biti vodootporni. 

Spekuliše se da bi oko 30 odsto kućišta telefona trebalo da proizvodi kompanija Catcher Technology, koje će na taj način ostati najveći Appleov dobavljač ovih komponenti. 

Spominje se da bi novi iPhone 7 trebalo da ima 3 GB RAM-a, i da se očekuje i značajno poboljšanje baterije. Svakako da će u narednom periodu, svakodnevno stizati mnoštvo novih informacija za ovaj smartphone, čiji je dolazak na tržište ove godine, uz dolazak Galaxyja S7, događaj koji se s nestrpljenjem očekuje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније