Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Objavio: B.V. [ B92 ]

25. 07. 2016. 15:38 >> 15:30

ČUDO OD APLIKACIJE

"Prisma" dostupna i za Android

Nakon kratkog perioda beta testiranja, Prisma, nova aplikacija za obradu fotografija, dostupna je i za uređaje koje koriste Android operativni sistem.

 

Aplikacija, koja korisnicima omogućava stvaranje pravih malih umetničkih djela, donedavno je korisnicima iPhonea bila dostupna besplatno, a sada u njenim čarima mogu uživati i korisnici Androida.

Umesto primjene filtera koji većinom utiču na razmještanje postojećih piksela, Prisma se oslanja na tehnologiju neuralne mreže i vještačke inteligencije (AI) kako bi stvorila što autentičniju novu ‘fotografiju’.

Muzičar Junk-E-Cat ranije je objavio i muzički video, u potpunosti načinjen pomoću Prismae.

Aplikacija je djelo kompanije Prisma Labs čije se sjedište nalazi u Rusiji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније