Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

08. 05. 2013. 09:41   >>  09:42

KRAJEM GODINE

Stiže savitljivi mobilni telefon

Predstavnici kompanije "El-Dži" (LG) izjavili za "Vol strit žurnal" (The Wall Street Journal) kako u zadnjem tromjesečju ove godine namjeravaju da predstave “pametni” mobilni telefon, koji će koristiti savitljivi OLED ekran.

 

Nikakvi drugi detalji o uređaju nijesu dati, niti na kojim tržištima će se prodavati.

Slične uređaje već je predstavio u januaru na sajmu "Konsjumers elektroniks šou" (Consumer Electronics Show) (CES) i "El-Džijev" (LG) domaći konkurent "Samsung", a svoje uređaje je predstavila i "Nokia".

Za sada nema nikakvih informacija da li, odnosno kada, svoje uređaje temeljene na savitljivim ekranima namjeravaju zvanično da izdaju "Samsung" i "Nokia".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније