Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

01. 12. 2015. 23:51 >> 23:30
1

NOVI TELEFON

Samsung Galaxy A7 - specifikacije

Naredna generacija Samsung Galaxy A7 telefona, koja je dobila Bluetooth sertifikat prošle nedjelje i primjećena na AnTuTu benchmarku, sada je dobila i TENAA sertifikat.

Time smo saznali većinu specifikacija predstojećeg telefona A serije. Telefon nosi oznaku modela SM-A7100, a takođe možemo da očekujemo metalni okvir kao kod drugih modela iz A serije.

Galaxy A7 će se odlikovati 5,5-inčnim OLED ekranom rezolucije 1920×1080 piksela kao i Android 5.1.1 Lollipop operativnim sistemom.

Što se tiče hardverskih specifikacija, imaće osmojezgarni procesor koji radi na 1,7 GHz, 3 GB RAM memorije (Galaxy A7 je imao 2 GB), 16 GB interne memorije, kameru od 8 ili 13 megapiksela sa zadnje strane kao i kameru od 5 megapiksela sa prednje strane.

Takođe saznajemo da će debljina telefona biti 6,95 mm, a da će mu masa biti 155 grama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније