Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

21. 12. 2014. 23:14   >>  23:12

SPRIJEČITI BORE

Da vrat ne bude prava tužibaba

Tužno, ali istinito, rekli bi dermatolozi i vizažisti - o vratu rijetko ko razmišlja. Žene koje mjesečno troše dosta novca na proizvode za njegu lica i šminku koja će na njemu prikriti mane, često zaboravljaju da će se godine najprije vidjeti na vratu i rukama!

Kad se koža objesi, a vrat postane naboran, to je zaista teško popraviti pa predlažemo da, bez obzira na to imate li 19 ili 39 godina, već danas počnete brinuti i o svom vratu.

Što preduzeti kako bi vrat što duže izgledao mladoliko?

Njega vrata

Zaista nije potrebno kupovati posebnu kremu samo za vrat, ali obavezno je kremu na to područje nanositi svakodnevno. Ujutro i naveče, pri nanošenju kreme na lice, nemojte zaboraviti istu kremu pažljivo nanijeti na vrat. To uvijek raditi blagim pokretima odozdo prema gore (od dekoltea prema bradi) kako kožu ne bi navlačili prema dolje.

Vježbanje vrata

Ova vježba pomoći će da zategnete vrat i spriječite pojavljivanje podbratka (ili ga uklonite ako ga već imate). 

Stisnuti usne u pozu za poljubac i zatim glavu okrenuti prema gore i glumiti da usnama želite poljubiti plafon. Osjetićete lagano zatezanje u području vrata i tako ga učvrstiti. Vježbu svaki dan ponoviti barem 20 puta.

Pravilno držanje

Ako se stalno držite pogrbljeno i ako brada veći dio dana gotovo dodiruje ključne kosti, prije će se stvoriti bore na vratu. Držite se uspravno i ponosno!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније