Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.Lj. [ B92 ]

14. 01. 2022. 16:20   >>  16:22

HARBAT SADU

Mis univerzuma šarmira osmjehom

Mis univerzuma za 2021. godinu (Miss Universe), dvadesetjednogodišnja Harnaz Sadu, sredinom decembra prošle godine iza sebe ostavila 79 prelijepih konkurentkinja, a sada svoju titulu ponosno šeta širom svijeta.

Ova prelijepa djevojka se iz Indije preselila u SAD da bi provela godinu radeći sa Miss Universe organizacijom.

Trenutno boravi u Njujorku i njene fotografije su obišle svijet - sa krunom na glavi i neodoljivim osmjehom izgleda kao princeza.

Podsjetimo, Sadu je postala treća Indijka koja je osvojila ovu laskavu titulu, piše Thenationalnews. Snažan je zagovornik u osnaživanja žena, posebno njihovih ustavnih prava i prava na obrazovanje, karijeru i slobodu izbora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније