Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.

25. 11. 2021. 16:01   >>  16:45

SAOPŠTENO ZA PORTAL

Delibašić predstavljala CG na Miss Earth

Naša zvanična Miss Crne Gore Andrijana Delibašić učestvovala je na takmičenju za Miss svijeta - Miss Earth sa sjedištem na Filipinima, koje se održalo virtuelno 21. novembra zbog pogoršanja situacije sa koronavirusom, saopšteno je iz Direkcije Miss Earth Europe. Andrijana je, kažu, ostvarila zapažen uspjeh i bila je među favoritima u svim djelovima takmičenja.

Prenos uživo je, navode, bio obezbijeđen na njihovoj nacionalnoj televiziji, You-tube kanalu i Facebook-u i u tom trenutku ga je pratilo gotovo milion ljudi.

"Pripreme su trajale skoro dva mjeseca i za to vrijeme Andrijana je sve zadatke koji su planirani za realizaciju na Filipinima, a koji su vezani za snimanja i eko aktivnosti, morala da sprovede u Crnoj Gori", ističu u saopštenju.

Isitču da je Andrijana shodno glasovima publike bila je klasifikovana u Top 5 u dijelu takmičenja koji se odnosi na ekološku svijest i inteligenciju, dok je njen Eko video gdje je predstavila ljepote Crne Gore takođe visoko bodovan.

Napominju da je od blizu 100 učesnica, sedma po praćenosti na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati 26. 000 pratilaca.

Za njene haljine bila je zadužena Edita Nimanbegu- Barović, odnosno Eden atelier.

Za video snimanja Adnan Alomerovic, za montažu spota Lazar Kovačević, a za studijske fotografije Nikola Pejović.

Za Delibasić je ovo treće drugo svjetsko takmičenje, a treće na kojem je predstavljala Crnu Goru..


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније