Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

19. 03. 2020. 23:24 >> 23:23
2

PODRŠKA

U2 novu pjesmu o koronavirusu posvetio Italiji

Frontmen benda U2, Bono Voks, odlučio je da pjesmom podrži Italijane u njihovoj borbi protiv pandemije koronavirusa. Pjesmu "let Your Love Be Known" je predstavio preko zvaničnog Instagram profila svog benda.

Pjevač je u opis videa postavio i poruku za Italijane.

"Za Italijane koji su inspirisali stvaranje ove pjesme, ali i za Irce... za sve one koji na ovaj dan Svetog Patrika nisu u idealnoj situaciji, ali nastavljaju pjevati. Za doktore, medicinske sestre, njegovatelje.. za sve one na prvoj liniji, za vas pjevamo", napisao je.

Pjevač je rekao i kako je pjesmu napisao sat vremena prije nego ju je odlučio snimiti i postaviti na Instagram.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније