Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

01. 11. 2019. 22:39   >>  22:37

ZABLISTALA

Ketrin sa ćerkom u kampanji Fendija

Glumica Ketrin Zita Džons i njena šesnaestogodišnja kćerka Karis glavne su protagonistice posljednje epozode iz serije videa snimanih za kampanju #MeAndMyPeekaboo italijanske modne kuće Fendi.

Kampanja u retro stilu snimljena je u Rimu, a Ketrin I Karis briljirale su u ovoj kampanji koja odiše elegancijom i luksuznim notama. Ova modna priča u čijem je fokusu torbica popularnog modela Peekaboo za Ketrin I Kersi bila je divno zajedničko iskustvo.

#MeAndMyPeekaboo je serija videa koja prikazuje povezanost između majke i kćeri, a u prethodnim epizodama imali smo priliku da vidimo rijaliti zvijezdu Kim Kardašijan Vest i njenu kćerku Nort Vest, kao i najpoznatiju svjetsku influenserku Chiaru Ferragni s porodicom.

Ketrin I Karis su u septembru ove godine u usklađenim modnim kombinacijama modne kuće Fendi osvanule na naslovnici španskog izdanaj magazina Vog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније