Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ MNE Magazin, Objavila: J.B.Č. ]

06. 10. 2019. 15:36   >>  20:12 2

ZA CRNU GORU

Ana Prelević pobjednica izbora Elite Model Look

Pobjednica izbora Elite Model Look 2019. za Crnu Goru je Ana Prelević iz Podgorice i ona će predstavljati našu zemlju na svjetskom takmičenju. Ona je izabrana danas na finalu u hotelu "Best Western Premier" u Podgorici.

Ovu odluku donijele su direktorice agencije "Models INC" i vlasnice izbora za "Elite Model Look Montenegro" Marija Vujović-Vukčević, zatim Danijela Dimitrovska i predstavnica Elite agencije iz Pariza Sendi Lou. Na kastingu je bila i novinarka Dajana Golubović-Pejović koja je govorila finalistkinjama o važnosti odnosa sa medijima, o televiziji i tržištu. Vujović-Vukčević dala im je korisne savjete o modelingu i o hodu za koji je rekla: "Vaš hod je vaš stav."

Finalistkinje izbora Elite Model Look 2019. Montenegro bile su Ana Prelević, Anđela Stojanović, Angela Brković, Iva Radulović, Ksenija Aleksić i Nađa Laban.

Na kastingu su danas bile i djevojke mlađe od 16 godina koje su prošle proljećni kasting za Elite. Od njih osam agenti će odabrati one za koje procjene da ih treba pratiti do narednog izbora.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније