Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

29. 04. 2019. 09:11 >> 09:11
6

VICTORIA'S SECRET

Prvi anđeo sa oblinama

Američki brend Victoria's Secret napravio je pravu prekretnicu u svom poslovanju. Tako će njihove revije od sada nositi i Španjolka Lorena Duran, prvi anđeo s oblinama.

"Srećna sam i ponosna zbog ovog angažmana. Vrijeme je za raznolikost. Hvala timu Victoria's Secreta koji je moje snove učinio stvarnim", napisala je Duran na svom Instagram profilu.

Ova zanosna 25-godišnjakinja karijeru je započela kada je imala 17 godina i do sada je radila za brendove kao što su Asosa, Zalanda, El Corte Inglesa, Intimissimi, a u posljednje vrijeme nosila je i kolekciju Sofije Vergare.

Duran je prvi anđeo Victoria's Secreta koja ne nosi veličinu S, a da ova kompanija mijenja svoje poslovanje dokazuje i ugovor koji su potpisali s Aleksinom Grejam koja ima narandžastu kosu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније