Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila: M.L.B.

08. 01. 2018. 09:43 >> 09:19
2

NA CRVENOM TEPIHU

Zablistala u 48. i providnoj haljini

Glumica Ketrin Zita Džons blistala je na dodjeli nagrada "Golden Globe" koja je sinoć održana u Los Anđelesu.

Crveni tepih koji su glumice iz protesta "zacrnile" svojim toaletama, bio je kao i uvijek modna, ali ovog puta i društveno odgovorna smotra.

Velšanka je ispoštovala dres kod kao dio pokreta #TimesUp i #MeToo. Došla je odjevena u crno, a ekstravagantan modni komad koji je ponijela potpisao je dizajner Zuhair Murad.

Ketrin je na 75. dodjeli filmskih nagrada nosila haljinu sa dubokim V izrezom, napravljenu od tila i raskošne čipke. Otkrila je više nego inače, sa jasnom namjerom.

Naime, glavna poruka sa "Golden Globa" je: "Isteklo je vrijeme zlostavljanju i diskriminaciji žena", a Ketrin kao da je željela da doda da žena u provokativnoj haljini nije seksualni objekat. Ovaj modni izbor njoj je svakako pristajao.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније