Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavio: P.R. [ Beta ]

26. 05. 2017. 23:33 >> 23:05
1

NA SICILIJI

Melanija Tramp u jakni od 51.000 $

Prva dama SAD, Melanija Tramp danas je na Siciliji, gdje je njen suprug učestvujena samitu Grupe sedam, izašla u jakni s cvjetnim dezenom modne kuće Dolče i Gabana koja košta 51.000 dolara.

Melanija Tramp je nosila i tašnu u istim bojama kada je bila na ručku sa ostalim supružnicima lidera Grupe sedam u Slonovskoj palati u Kataniji gdje ih je ugostio gradonačelnik.

Eksplozija boja uslijedila je poslije uglavnom crne odjeće tokom turneje predsjednika Donalda Trampa po inostranstvu, uključujući čipkanu crnu haljinu i maramu koju je nosila prilikom susreta s papom Franjom i taman mantil sa zlatnim detaljima na manžetnama i kragni prilikom dolaska u Italiju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније