Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

cosmopolitan.rs [ Objavila R.B. ]

19. 02. 2017. 23:51 >> 23:26

POVRATAK VINILA

Osamdesete ponovo kucaju na vrata

Pariz, London, Milano i Njujork rekli su da je ovo "must have" trend za predstojeću sezonu. Jedan od svakako najvećih trendova na pomenutim modnim pistama, tokom predstavljanja kolekcija za proljeće 2017. bio je i VINIL.

Sjajni materijal iz 80-ih godina prošlog vijeka tako se polako, ali sigurno ušunjao u kolekcije slavnih dizajnerskih imena, a čini se kako će se ovoga proljeća ušunjati i u naše ormare. 

Slavne blogerke i IT djevojke već su počele da kombinuju ovaj materijal, pa je postalo jasno kako će vinil svoju popularnost doživjeti upravo na proljeće, koje nam je pred vratima. 

Ovaj materijal istovremeno je mračan i seksi, a dizajneri ga vide na raznim odjevnim predmetima - kaputima, pantalonama, suknjama, čizmama...

Koji god izaberete, modni stručnjaci ističu kako ćete biti i te kako primijećeni, a to su tokom 80-ih godina znale i pop ikone poput Madone i Blondi, koje su vinil često koristile za svoje neobične modne kombinacije. 

Danas ih vole sestre Hadid, Rita Ora, Rijana, Bijonse i Kim Kardašijan, a da li ćete i vi nositi, procijenite sami.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније