Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila: M.M.Lj.

20. 01. 2017. 12:03 >> 11:40

TREND

Jakna koju obožavaju holivudske dive

Na crvenom tepihu kao da je uvijek ljeto, ali van njega i holivudske ljepotice vole udoban i topao komad garderobe. Takva je i jakna koja se ispostavila kao totalni hit ove zime, a vjerovatno je i vi imate u svom ormanu.

U pitanju je moderna kožna jakna sa krznom unutra, koju ove zime nose sve poznate dame.

Osim estetskih, ova jakna ima i funkcionalne prednosti i može se nositi u svim prilikama. Zahvaljujući koži, ona zadržava toplotu čak i pri velikim minusima, a zanimljivi detalji od krzna daju joj dozu šika.

 

Samim tim, može se uklapati uz sportske odjevne komade, farmerke, kape i šalove, a prilično dobro izgleda u kombinaciji sa haljinama i suknjama.

Naravno, neki će izabrati "klasičnu" varijantu, drugi će eksperimentisati sa malo upadljivijim bojama...

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније