Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

14. 10. 2016. 21:59 >> 21:37
4

MODNA BLOGERKA

Kana, unikat u modnom svijetu

Crnogorkama niko ne može da stane na crtu kada je riječ o ljepoti, a svaka žena koja vodi računa o sebi, u fizičkom, a naročito u intelektualnom smislu je lijepa, rekla je gostujući na Radiju 98 modna blogerka Kana Tomašević. Neobična u svakom pogledu, Kana Tomašević je tokom radnog dana načelnica Direkcije za kontrolu kvaliteta u Ministarstvu finansija, a onda se prepušta velikoj ljubavi - modi.

Piše za portal Chiwelook gdje vodi rubriku Lady boss namijenjenu poslovnim ženama i ne piše o klasičnim već o avangardnim kombinacijama. Radi kao bloger za beogradske portal Jolly woman, gdje predlaže aktuelne stilove i trendove, a  odnedavno je i modni saradnik na portalu My cup of tea.

“Smatram da su modni blogeri zapravo pravi preduzetnici koji od toga što rade mogu dobro i da zarade. Suštinski, zarađuju tako što neki brend prepozna koliki je njihov uticaj na društvenim mrežama, a samim tim što će mu poslati određenu odjevnu kombinaciju ili predmet, a on to slika i izbaci na neku od tih mreža, oni će profitirati jer ljudi koji prate blogere žele da budu kao oni”, objasnila je Kana.

Iako se tek od maja ozbiljnije bavi blogovanjem, do sada je učestvovala u različitim projektima. Sarađivala je sa modnom blogerkom Jelenom Kaluđerović i kao rezultat prijateljstva i podrške  nastala je lijepa priča o njenom rodnom Cetinju. Imala je priliku da učestvuje u projektu Adria top model, snimanom u Crnoj Gori, prvom rijaliti programu takve vrste na našim prostorima.

"Kroz taj projekat sam radila sa internacionalnim top modelom Tatjanom Bašević, mojom dobrom prijateljicom i jednom od najljepših žena u Evropi, Dušanom Petrovićem, trenutno najpoznatijim modnim fotografom, i Zoranom Jovanović koju svi znamo. Na kraju, upoznala sam i nekoga koga pratim još od osnovne škole – Boška Jakovljevića koji je ostavio tako jak utisak na mene i dobila sam mnogo korisnih savjeta i oduševio me koliko je uključen u svijet mode i koliko je normalan i skroman čovjek", istakla je Kana.

Ono što nosi ne mora biti previše skupo, ali postoji nešto što ne voli -  šorc kao odjevni predmet, naročito zimi i nikako ne uz visoke potpetice.

Ove zime biće aktuelne pruge, karneri, šljokice, spajanje nespojivog, jarke boje – citrus žuta, fluorescentno zelena, oranž boja…

Kana želi da se oproba kao dizajner ne samo u Crnoj Gori nego i van njenih granica.

 

Milica Đurović, Sanja Pejović, Radio 98

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније