Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

Objavila: D.Ž.

02. 08. 2016. 09:23 >> 09:04
1

LUKSUZNI BRENDOVI

Modna revija u Budvi 5. avgusta

Revija svjetski poznatih modnih brendova održaće se u petak, 5. avgusta, s početkom u 21 sat ispred platoa hotela "Avala" u Budvi.

Modni šou počeće revijom luksuznog brenda “Gizia”, a nakon toga planirana je aukcija vintaž haljina brendova Armani, “Gucci”  i Alberta Fereti.

Događaj će biti završen revijom prestižnog italijanskog brenda “Just Cavalli” na kojoj će biti prikazana muška i ženska kolekcija za jesen/zimu 2016.

Reviju “Just Cavalli” otvoriće jedna od najatraktivnijih i najplaćenijih turskih modela Ozge Ulusoj.

Specijalni gost na reviji biće i glumac Erkan Petekaja.

Pokrovitelj događaja je Turistička organizacija Budve, a organizator “Fashion Montenegro”.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније