Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

29. 12. 2023. 11:13 >> 10:16
Čitaj mi:

U SUSRET PRAZNICIMA

Jumbo doprinosi osmijesima onih kojima su najpotrebniji

Uz dugoročnu posvećenost unošenju radosti u živote djece, Jumbo još jednom pruža podršku za dobrobit djece praveći razliku u životima onih kojima je to najpotrebnije. U susret Novoj godini i praznicima koje su pred nama, Jumbo je odlučio da podrži razvoj i obrazovanje djece sa smetnjama u intelektualnom razvoju i djece sa poremećajima, pomažući JU Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje "1. jun" Podgorica.

Jumbo-ova posvećenost sreći sve djece je osnovna misija još od otvaranja prve prodavnice, a nakon proširenja na Crnu Goru 2019. godine, pažnja i posvećenost idu i djeci u ovoj zemlji. Sa svojim brojnim radnjama širom zemlje, nudeći široku paletu kvalitetnih proizvoda pristupačnih svima i kreiranih da zadovolje želje mališana, Jumbo je uspostavio svoje prisustvo kao jedno od primarnih šoping mjesta za cijelu porodicu. Brojne zabavne aktivnosti i posebni događaji zadovoljavaju želju cijele porodice i omogućavaju uživanje za vrijeme posebnih trenutaka i proslava.

Ali i pored toga, humanitarni poduhvati su uvijek bili naša druga misija ka boljem životu djece i njihovih porodica. Jumbo je to pokazao poduzimajući različite inicijative tokom svih ovih godina. Takav povod je i predstojeći događaj 28. decembra na kojem Jumbo donira 4000 eura za podršku JU Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje "1. jun" Podgorica.

Ovaj Centar, pod vođstvom direktorice Maje Kalezić, specijaliziran je za olakšavanje edukacije i rehabilitacije djece sa neurorazvojnim rizikom i djece sa intelektualnim poteškoćama, posebno iz spektra autizma, uzrasta 0-6 godina. Sada, uz podršku Jumbo-ove donacije, postoji veća šansa da doprinesemo poboljšanju svakodnevnog života ove posebne djece, stvaranjem specijalizovanih obrazovnih i rehabilitacionih sistema i programa usklađenih sa namjerom i misijom centra.

Poboljšanje koje ove inicijative donose u živote djece, nagrada je za Jumbo-ov naporan rad tokom godina i povećanje posvećenosti da donese pozitivne promjene u zajednicama u kojima djeluje. Izvlačeći osmijeh na lica onih kojima je  teško da se nasmiju, Jumbo učvršćuje vjeru u srećno i ispunjeno djetinjstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније