Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ PR tekst ]

16. 12. 2021. 11:10   >>  24. 12. 2021. 13:30

UGAONE GARNITURE DALLAS

Kako da izaberete centralni komad namještaja za dnevnu sobu?

Posljednjih nekoliko godina prosto je nemoguće zamisliti dnevni boravak bez ugaone garniture. Ovaj trend u uređenju enterijera suvereno vlada već godinama i nema naznaka da će ga nešto drugo, praktičnije i funkcionalnije, zamijeniti u skorije vrijeme.

 

Ugaone garniture su centralni komad namještaja oko koga se slažu svi drugi elementi u dnevnoj sobi. Pri odabiru jednog tako važnog komada treba biti vrlo pažljiv.

Tamo gdje je porodica

Kada govorimo o must-have komadima namještaja u dnevnoj sobi, ugaone garniture su sasvim sigurno nešto bez čega ni jedan dom ne može. One su mjesto na kome sjedimo, čitamo, razgovaramo i gledamo TV sa članovima naše porodice, ali i mjesto okupljanja za sve naše prijatelje. Ovo je možda i najčešće korišćen komad namještaja u domu, pa pri njegovom izboru treba dobro razmisliti kako o funkcionalnosti, tako i o izgledu koji treba da se uklopi sa ostalim komadima. Prije nego što doneste odluku o kupovini ugaone garniture, pročitajte kako se različiti modeli uklapaju u enterijer.

Kožna ugaona garnitura za vanvremensku eleganciju

Počinjemo sa najpopularnijim modelom ugaonih garnitura, koje su sa pravom vrlo tražene, jer spajaju funkcionalnost i vrhunski dizajn u jednom. Mogu se pronaći u različitim bojama, teksturama kože i veličinama. No, neprevaziđeni klasik, koga svi vole i koji donosi dašak vanvremenske elegancije, je crna kožna ugaona garnitura. Osim što vizuelno dobro izgleda, ona sa sobom donosi i funkcionalnost; dovoljno mjesta da se svi smjeste, materijal koji je lak za održavanje i moderan izgled. Model ugaone garniture modern možete pronaći u Dallas-u.

Manji modeli ugaonih garnitura pogodni za male stanove

Ograničeni prostor u dnevnoj sobi nije prepreka za kupovinu ugaone garniture, jer postoje manji modeli, koji će se sjajno uklopiti u zadate okvire i čije će dimenzije odgovarati čak i onima koji žive u garsonjerama. Ovakvi modeli su dizajnirani tako da štede prostor i imaju ugrađene kutije za posteljinu, pa je to dodatna ušteda. Mogu biti odlično rješenje za mlade bračne parove ili porodice sa jednim djetetom, jer nude taman dovoljno mjesta da se svi članovi porodice udobno smjeste. U salonima namještaja Dallas, možete pronaći više modela koji odgovaraju manjim prostorima.

Luksuz koji ostavlja bez dana

Pliš sa sobom nosi kraljevski šarm, osjećaj mekoće i baršunaste teksture pod prstima. Takođe, čest je izbor kada je prednovogodišnje praznično ukrašavanje u pitanju, pa ne čudi što ga povezuju sa ovim najsvečanijim dijelom godine. Kada se koristi u izradi namještaja, za čas svaki komad učini luksuznim, a dio stana gdje se nalazi ugaona garnitura Verona postaje omiljeni dio svima.

Ukoliko se odabre neka upečatljiva boja pliša, poput tirkizne, žute ili crvene, ostali detalji u prostoru bi trebalo da budu svedeni kako bi ovakva ugaona garnitura dominirala prostorom.

Dallas ugaone garniture za sve potrebe i svačiji ukus

Ugaone garniture Dallas Group se ističu svojim modernim dizajnom, koji spaja funkcionalnost i vrhunske materijale, u jedinstvene modele na našem tržištu. Svi modeli su prilagođeni potrebama kupaca i njihovom ukusu, pa je ponuda vrlo bogata.

One svaki prostor čine ljepšim i ističu se kao dominantni komadi, koji svojim izgledom privlače pažnju. Korišćenjem ovih garnitura za uređenje enterijera, postiže se maksimalna iskorišćenost prostora, pa kupci neće morati da brinu o tome da li će imati mjesta za druge komade namještaja.

Dallas ugaone garniture možete pogledati na njihovom veb-sajtu ili u salonu u Podgorici na Starom Aerodormu, Bulevar Josipa Broza Tita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније