Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ Promo ]

24. 06. 2020. 07:52   >>  07:50

NLB BANKA

Okvir pomoći za mala i mikro preduzeća u Crnoj Gori

NLB Banka je u saradnji sa partnerima, kompanijama Visa, Vijesti i Metropolis Media, pokrenula projekat #OkvirPomoći za podršku malim i mikro preduzećima u Crnoj Gori, kako bi im pomogla u prevazilaženju posljedica krize izazvane epidemijom koronavirusa.

Poziv za učešće na konkursu #OkvirPomoći otvoren je na stranici www.nlb.me/okvir od 15.06. do 05.07.2020. godine, za sve preduzetnike, te mikro i mala preduzeća, koja svoju djelatnost obavljaju na teritoriji Crne Gore, nezavisno o vrsti proizvoda ili usluga koje nude. Mogućnost da se prijave imaju preduzeća koja zapošljavaju manje od 50 lica, sa ukupnim godišnjim prihodom ispod 8 miliona eura.

Benefiti u projektu #OkvirPomoći za odabrane preduzetnike, poljoprivrednike, turističke djelatnike, mikro i mala preduzeća, koja ispunjavaju kriterijume zadate konkursom su sledeći:

  • oglasni prostor kod medijskog partnera Vijesti (Televizija Vijesti, Portal Vijesti, Dnevne novine Vijesti); billboard i city light reklamne površine za oglašavanje kod medijskog partnera Metropolis Media; 
  • prostor za oglašavanje na zvaničnim kanalima komunikacije NLB Banke, tokom perioda od 15.07. do 15.09.2020. godine;
  • gotovi Oglas koje odabrani preduzetnik, mikro i malo preduzeće može koristiti na svojim društvenim mrežama i drugim kanalima komunikacije; (npr. video oglas, web baner, poster).
  • mogućnost besplatne implementacije E-commerce servisa i besplatna izrada Online prodavnice za odabrana preduzeća koja ispunjavaju kriterijume.

Osim toga, sa partnerom u projektu, kompanijom Visa, NLB Banka je obezbijedila dodatne povoljnosti kako bi podržali male privrednike, a jedna od njih je besplatna članarina na period od 12 mjeseci, na novoizdate NLB Visa biznis kartice, uz otvaranje NLB poslovnog računa - ne kasnije od 05.07.2020. godine, uz ispunjavanje ostalih kriterijuma.

“Posao banke je da klijentima pruži potrebnu podršku i da ih prati na putu rasta i poslovnih uspjeha, ali i onda kada se suočavaju sa teškoćama u poslovanju. Zato su naši komercijalisti proteklih mjeseci još predanije radili sa klijentima na prevazilaženju problema tekuće likvidnosti i saniranju finansijskih posljedica krize. Kada sagledamo uticaj epidemije koronavirusa na domaću privredu, jasno je da je ona posebno pogodila mikro i mala preduzeća, a upravo ona čine više od polovine ukupnog broja zaposlenih u Crnoj Gori. Zato nas raduje da ćemo, zajedno sa partnerima u ovom projektu, barem malo doprinijeti bržem oporavku mikro i malih preduzeća“, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

„Mala i srednja preduzeća predstavljaju nosioce privrednog razvoja i društva, zapošljavaju na milijarde ljudi širom sveta i imaju vitalnu ulogu u svojim lokalnim zajednicama. Smatramo da im je u ovom trenutku posebno potrebna velika podrška i pomoć svih nas. Ideja je da ustupanjem komunikacijskih kanala Visa doprinese širenju njihovih dobrih priča i zahvaljujući sjajnim inicijativama kao što je kampanja #OkvirPomoći, nadam se da ćemo u tome i uspeti”, izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.

Kroz projekat #Okvirpomoći javnost će se upoznati sa uspješnim poslovnim pričama preduzeća koja su nalazila načine da svoje poslovanje prilagode brojnim ograničenjima koja je u proteklom periodu nametnula epidemija koronavirusa.

"Iz krize društvo izlazi onoliko brzo koliko je snažno i spremno na međusobnu podršku i učinkovitu pomoć. Pandemija i njene posljedice nam donose životne i poslovne lekcije, kao i neminovno prilagođavanje novim okolnostima. Televizija Vijesti, novine i portal su tokom Covid krize izvještavali tačno i pravovremeno - i zauzvrat dobili najviše rejtinge i povjerenje javnosti. Pokazali smo, još jednom, koliko je veliki značaj domaćih medija. Želimo pomoći i drugima koji stvaraju novu vrijednost u našoj zemlji i zapošljavaju lokalno stanovništvo. Znanje, profesionalizam i dobra namjera su recept za bolje društvo i brži izlazak iz krize”, kazala je Marijana Bojanić, izvršna direktorica Vijesti.

Marina Kovač, direktorica prodaje kompanije Metropolis Media povodom partnerstva u projektu je istakla: „Sa zadovoljstvom smo se odazvali pozivu dugogodišnjeg partnera NLB Banke koja poslovni ambijent u Crnoj Gori uvijek podiže na nivo više. Imajući u vidu da je fokus ove inovativne kampanje na malim i srednjim preduzećima, značajnim nosiocima rasta i razvoja ekonomije, dodatno nas je podstaklo da svojim sredstvima doprinesemo istoj, te da svako prijavljeno preduzeće dobije mogućnost da se oglasi putem reklamnih panoa“.

Aktuelna situacija, učinila je da društvo više cijeni ponudu proizvoda i usluga domaćih proizvođača i preduzetnika. Putem „Okvira pomoći“ biće omogućeno svim građanima da se informišu o lokalnim preduzećima ali i da daju svoj doprinos projektu. Naime, kompanija Visa, obezbijedila je da od svake transakcije obavljene NLB Visa karticom, do 15.09. 2020. godine, dio transakcije odlazi u fond za oglašavanje za mikro i mala preduzeća posredstvom „Okvira pomoći“.

Cilj NLB Banke koja se pridružila inicijativi NLB Grupe za realizaciju projekta #OkvirPomoći je da uz kontinuiranu podršku i finansijsko mentorstvo, svojim klijentima omogući nastavak sigurnog i uspješnog poslovanja.

Zajedno sa partnerima, Banka će omogućiti, da se za proizvode i usluge odabranih mikro i malih preduzeća sazna širom zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније