Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

06. 02. 2020. 09:33   >>  09:32

DANI KARIJERE

Nove prilike za posao u Luštici Bay

Više od 70 radnih mjesta na stalnim i sezonskim poslovima u Luštici Bay u Tivtu biće predstavljeno tokom vikenda, 7. i 8. februara na sajmu pod nazivom Luštica Bay Dani karijere 2020.

Drugi sajam zapošljavanja na radnim pozicijama u kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay biće održan u petak, 7. Februara, od od 13 do 17 časova i u subotu, 8. februara, od 10 do 14 časova a na događaju će biti ponuđeno ukupno 70 sezonskih i stalnih pozicija.

Tokom dvodnevnog sajma zainteresovani kandidati će dobiti informacije o iskustvima rada u internacionalnom okruženju, mogućnostima napredovanja, stručnim obukama i usavršavanjima. U direktnom razgovoru sa poslodavcem biće u prilici da predstave svoje kvalifikacije i interesovanja, i saznaju više o planovima koji će obilježiti nove faze razvoja najvećeg projekta u jugoistočnoj Evropi.

Portfolio ponuđenih poslova predstavlja kombinaciju hotelskih zanimanja sa poslovima iz oblasti razvoja projekta.

Kandidati će imati mogućnost da na licu mjesta popune aplikaciju za ponuđene poslove. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa timovima Luštice Bay i hotela Čedi. Kandidatima će biti organizovan besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.
 
Sve informacije o ponuđenim poslovima i sajmu, su na sajtu  www.lusticabay.com/careers

Tokom proteklih dvije godine, od uspostavljanja operativnog poslovanja marine i hotela Chedi, otvoreno je nekoliko stotina novih radnih mjesta u Luštici Bay.
Naročito smo ponosni na to što nastavljamo aktivan razvoj koji će samo jačati u godinama pred nama, a time i stvarati nove prilike za ljude širom zemlje. Prednosti zaposlenja u brzorastućem okruženju sa inovativnim sistemom rada i mogućnostima obuke za unapređenje postojećih i sticanje novih vještina, upotreba modernih tehnologija i ulaganje u kadrove samo su neki od faktora koji utiču na izuzetnu popularnost ovog projekta, pa očekujemo da će i sajam biti izuzetno dobro posjećen.
 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније