Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

03. 08. 2015. 11:00 >> 10:49

"AFTER BEACH PARTIES"

DJ Roland Barta u Crnoj Gori

U sklopu "After beach parties" festivala, koji organizuje Montenegro Event Agencija, poznati DJ s Ibice Roland Barta održaće tri koncerta.

Prvi od tri nastupa Barta će održati danas na plaži Kamenovo (Budva), a naredni je zakazan za srijedu, na Almari. Treći nastup je u petak,  na lokaciji "SandBox" u Ulcinju. Svi nastupi u okviru njegove mini turneje su besplatni za sve posjetioce ipočinju oko 16 časova.

Barta će nastupiti u okviru "special guest DJs" programa, a podrška će mu biti lokalni DJ-evi koji od 15. jula zabavljaju goste festivala na preko 15 lokacija duž domaćeg primorja. Sponzori festivala su Crnogorski telekom, Tuborg, Cockta, Cedevita, Chipsos.

"DJ, producent, vlasnik izdavačke kuće i klub promoter Roland Barta nije novajlija na Dj sceni već iza sebe ima više od 25 godina iskustva, uključujući pet godina rada na Ibici u najpoznatijem klubu Es Paradis Terrenal (1988-1992). U isto vrijeme, nastupao je kao regularan gost na najpoznatiji evropskim destinacijama i klubovima po Barseloni, Madridu, Londonu, Mančesteru, Parizu, Amsterdamu, Rimu, Milanu, Hamburgu, Briselu, Cirihu, Beču, ali takođe i širom svijeta, uključujući Australiju, Daleki Istok i USA", navodi se u saopštenju "After beach partiest" festivala.

Kako su naglasili, i danas je uključen u organizaciju i promociju preko 20 zurki godišnje, koje okupljaju vise od 25.000 posjetilaca.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније