Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

22. 04. 2013. 13:00 >> 13:00

GALAGER TVRDI

Bouvi ima materijala za novi album?

Bivši član grupe grupe „Oasis“ Noel Galager tvrdi da legendarni britanski muzičar Dejvid Bouvi ima materijala za još jedan album.

Galager je nagovijestio da legendarni pjevač ima dovoljno materijala preostalog sa snimanja albuma „The Next Day“ za još jedan album, prenosi sajt „NME“.

„Sudeći po ljudima sa kojima sam razgovarao, ima tu materijala za još jedan album. Čovjek je snimio 29 pjesama“, rekao je Galager.



Bivši frontmen grupe „Oasis“, međutim, nije rekao kada bi novi album mogao da bude objavljen i priznao je da bi moglo da prođe i 10 godina prije nego što se nova Bouvijeva ploča pojavi.

„Ne znam šta ide dalje za Bouvija. Mogao bi da nestane na 10 godina, a mogao bi da objavi i album. Mogao bi da krene na najveću turneju svih vremena ili da nikada ne nastupi. Ko zna?“, rekao je Galager.

Hvaleći svog kolegu, muzičar je istakao da mu se Bouvijev album „The next day“ izuzetno svidio.

„Ne vjerujem da je te pjesme napisao za godinu ili dvije. Zvuči kao nešto što je smišljao deset godina, a ako je tako onda mu se divim još više. Iskreno, Bouvi je za mene jedan od najvećih muzičara svih vremena, rame uz rame sa Elvisom i Džonom Lenonom“, zaključio je stariji od dvojice braće Galager.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније