Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

19. 04. 2013. 08:39   >>  08:40

ZA SADA

Adel odbila milionsku ponudu

O privatnom životu Adel zna se veoma malo, šo je prilično dobar znak da bi njeni memoari potukli sve rekorde prodaje. Ipak, pjevačica je odbila milionski iznos koji joj je ponudila izdavačka kuća "Harper Kolins", jer je još premlada.

 

"Adele nikada nije voljela da se  eksponira i treba da prođe puno vremena da odluči da svoju priču podijeliti sa svijetom", rekao je neimenovani  izvor za "Miror".

"Ali, čak i da dobije neki nevjerovatan iznos, ona jednostavno ne želi da napiše knjigu sa samo 24 godine. Želi da sačeka još koju godinu, da stekne iskustvo o kojem može pisati. Nikad ne reci nikad, ali u ovom trenutku rekla je 'ne još'", tvrdi izvor.

Činjenica je da je s 24 godine, Adel  proživjela puno više nego njeni vršnjaci, a za stanje na računu se ne treba da brine.

Takođe, medijima se proširila  priča  da je mnoge kozmetičke kuće žele za zaštitno lice, a velike televizijske kuće, bore se za prava na snimanje dokumentarnog filma o njenom životu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније