Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ B92 ]

19. 06. 2015. 09:44 >> 09:38
2

PLAĆENIJI OD MADONE

Vilijams od Beograda zaradio dva miliona

Popularni pjevač Robi Vilijams koji je održao jedan od najspektakularnijih koncerata u Beogradu iz Srbije zemlje je otišao sa dva miliona eura u džepu.

 

Kako piše “Kurir“, dvočasovni nastup bio je najskuplji muzički spektakl neke strane zvijezde u srpskoj prijestonici, što je skoro pola miliona evra više od sume koju je 2009. godine zaradila Madona.

Robijev dvodnevni boravak u Beogradu protekao je u tajnosti, a dobro upućeni izvori tvrde da je u hotelu „Metropol“ ostavio pravi rusvaj. Članovi njegovog tima su bili raspoređeni na još dvije lokacije u gradu, dok je njegov otac i čuveni komičar Pit Konvej iskoristio vrijeme i prošetao Beogradom.

“Robi je u naš hotel došao u utorak oko osam sati uveče. Do predsjedničkog apartmana u kojem je bio smješten stigao je kroz tajni prolaz za koji zna samo direktor objekta i radnik koji je sproveo gosta. U apartmanu jeste ostavljen krš, ali to je normalno kada je riječ o ličnostima koje imaju koncert“, priča izvor za “Kurir“ i dodaje da je s Robijem kontakt imao samo njegov tim.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније