Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 04. 2013. 09:19 >> 09:21

ŽIVOT JE SAMO SAN

VIDEO: Bijonse oduševila i Zagreb

Bijonse je na pozornicu pred zagrebačku publiku izašla u 21.30h, i pred 18 hiljada obožavatelja, održala drugi koncert u Hrvatskoj.

Potom je poručila: 'Bili ste uz mene i kada sam griješila', te otpjevala 'Flaws and All'.

Kao predizvođačica u zagrebačkoj Areni nastupila je hrvatska  pjevačica Franka Batelić, koja je prvo otpjevala pjesmu 'Možda volim te', nakon toga 'Crnu dugu', a uslijedila je pjesma 'Dancing on my own' pjevačice Robin. Četvrta njena pjesma bila je 'Pred svima', da bi svoj nastup završila pjesmom 'Girl on fire' Ališe Kis, a tu je pjesmu, rekla je, posvetila Bijonse.

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, u sklopu svoje najveće i produkcijski najraskošnije turneje dosad, 'Mrs. Carter Show World Tour', otpjevala je  23 pjesme. Diva se presvukla čak desetak puta, a najveće oduševljenje publike izazvao je provokativni zlatni šljokasti kostim.

Spektakularna produkcija uključivala je dvije pozornice, veću i manju, a pjevačicu je s jedne na drugu binu nosio kran. Izvođenje pretposljednje pjesme, balade 'I Will Always Love You', pratio je video iz dokumentarnog filma o životu superzvijezde 'Bijonse: Život je samo san' u kom su se pojavili i kadrovi s njenog odmora na Jadranu, što je posebno razgalilo publiku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније