Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

08. 06. 2015. 20:05 >> 19:56
2

GLASAJTE!

Who See na prvom mjestu MTV top liste

Trenutno najpopularniji sastav iz Crne Gore, kotorski hip hop duo Who See, ponovo je na tronu liste najboljih spotova regiona sa novim videom za numeru “Ja bih”.

Who See su na Domaćici bili novitet na devetom mjestu, a onda preko četvrtog došli do čelne pozicije zahvaljujući glasovima publike.

Tri sedmice od kad je spot postavljen na YouTubu uknjižio je preko 125.000 pregleda i ima trend da će na tom video servisu postići milionsku gledanost kao i neki njihovi raniji radovi: Igranka (2.974.000), Reggaeton Montenegro (1.847.000), Đe se kupaš (1.738.000), Nemam ti kad (1.195.000).

Spot je početkom godine sniman u Americi i Crnoj Gori, a režirao ga Zoran Marković Zonjo, dok je snimatelj bio Miodrag Marković.

Da bi Who See i dalje ostali na prvom mjestu možete im dati svoj glas na ovom linku

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније