Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

07. 06. 2015. 19:19 >> 19:14

ZBOG OSKUDNE ODJEĆE

Marokanci se žalili na Lopezovu

Američka pjevačica Dženifer Lopez izazvala je nezadovoljstvo marokanskih vlasti zbog oskudne odjeće na nedavno održanom koncertu na festivalu Mavazin u Rabatu, zbog čega je podnijeta žalba protiv nje, prenose danas tamošnji mediji.

Nakon što je marokanska televizija prenijela koncert poznate pjevačice, vlasti su odlučile da podnesu žalbu za "remećenje javnog reda i mira" ocjenjujući da je pjevačica "ukaljala čast" žena zbog "oskudne odjeće i sugestivnog plesa" tokom nastupa u prisustvu maloljetnika.

Američki portal TMZ javio je da postoji mala vjerovatnoća da pjevačica bude osuđena, a ukoliko bi bila, dobila bi do dvije godine zatvora.

Taj portal je dodao da Dženifer Lopez nije imala neuobičajeniji koncert nego inače.

Pored pjevanja, 45-godišnja Dženifer Lopez se bavi glumom i modnim dizajnom. Izdala je sedam studijskih albuma i glumila u nekoliko filmova kao što su "Selena", "Izvan videokruga" i "Sobarica sa Menhetna".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније