Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

22. 05. 2015. 18:30 >> 18:21

NOVI TRAČEVI

Bijonse i Džej Zi predali papire za razvod?

Američki tabloidi pišu da se zlatni muzički par razvodi.

 

Ovo nije prvi put da se piše da se Bijonse i Džej Zi razvode. Ovoga puta, navodno su papiri za rastavu već spremni i idu na sud.

"Već neko vrijeme im ne ide. Stalno se svađaju", kaže izvor za američke medije i dodaje, "Bijonse je ta koja traži razvod."

Takođe se navodi da pjevačica godinama "guta svoj ponos" zbog ćerkice Blu Ajvi, jer ne želi da malena odrasta bez oca, ali više ne može da izdrži.

Podsjetimo se da su njihove prve trzavice došle do javnosti kada je Solanž fizički nasrnula na Džej Zija zbog sestre. Povod za svađu, tuču, je bio taj što Solanž više nije mogla da gleda sestru Bijonse kako sjedi kod kuće i tripi Zijeve izlaske, bančenja i sve što ide uz to. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније