Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

06. 04. 2013. 09:42 >> 09:45

KONCERT

Za 5 minuta prodato 65.000 karata za Stonse

Ukupno 65.000 karata za koncert Rolingstonsa 6. juna u Londonu prodato je za 5 minuta, objavili su organizatori koncerta u Hajd Parku.

Prodali smo 65.000 karata čim je sistem dopustio prodaju. Da nam je sistem imao veću brzinu prodaje, možda bismo sve prodali za nekoliko sekundi, rekao je predastavnik firme odgovorne za promociju koncerta.

Karte su prodate po cijeni od 95 funti (110 eura).

Londonski koncert je organizovan u sklopu turneje "50 and Counting", a Stonsi će ga odsvirati 44 godine nakon nastupa na istom mjestu.

„Imamo mnoge uspomene vezane uz Hajd Park tako da nijesmo mogli ni sanjati o boljem mjestu na kojem bismo svirali našim obožavaocima ovog ljeta, rekao je 69-godišnji Mik Džeger.

Rolingstonsi su najavili da će svoju turneju početi u Los Anđelesu, zasad je datum još neutvrđen, a zatim će 5. maja svirati u Ouklandu, u Kaliforniji, i osam drugih gradova, među kojima su Toronto i London.

Stari rokeri, koji su na svojoj mini-turneji prošle godine održali koncerte u Londonu i Njujorku, najavili su i da će centralni nastup imati na najvećem britanskom muzičkom festivalu, Glastonbury 29. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније