Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

02. 04. 2013. 22:16 >> 22:26

TAJNU ZNA SAMO MERI

VIDEO:Ipak nije otkriveno gdje počiva Fredi Merkjuri

Mediji su nedavno pisali da je napokon riješena misterija oko toga gdje počiva legendarni Fredi Merkjuri, nego, ipak je riječ samo o nagađanjima. Tu tajnu jedino čuva njegova ljubav Meri Ostin.

 

Merkjuri je ljubavi svog života, kako je zvao Meri, ostavio kuću vrijednu 12 miliona funti, a nekoliko dana prije smrti zamolio je da uzme njegove ostatke i urnu smjesti na nepoznatu lokaciju. Dejli Mejl piše kako je Meri Ostin to obećanje i održala, tako da ni roditelji pjevača ne znaju gdje im počiva sin.

Poslije Fredijeve smrti 1991. godine, krenuo je niz pretpostavki:  Da li je njegov pepeo odnijet u rodni Zanzibar? Ili je zakopan ispod trešnje u japanskom vrtu u njegovoj kući u Londonu?

Kada je nadgrobna ploča, podignuta na groblju Kensal Grin u Zapadnom Londonu na kojoj stoji njegovo pravo ime - Faruk Bulsara - otkrivena prije mjesec dana, obožavaoci su pomislili je da su konačno saznali gdje je njegovo posljednje počivalište.

Međutim, Meri Ostin, vrlo je kategorična: „Fredi se ne nalazi na tom groblju". Ona kaže kako se neposredno prije nego što će umreti, Fredi plašio da mu grob ne budeo osknavljen.

 

„On nije želio da ga iko iskopava, kao što se to događalo nekim slavnim osobama. Želio je da njegov grob ostane tajna, a tako će i biti", ispričala je Mari Ostin.

„Nijesam željela da iko posumnja šta radim pa sam tog jutra rekla da idem na zatezanje lica kako posluga ništa ne bi posumnjala i iskrala sam se iz kuće s urnom", prisjetila se Ostin.

„Njegova radna soba ostala je ista. U njoj je veliki klavir na kojem je komponovao svoje najveće hitove, a tu je i namještaj koji je obožavao. Gdje god se okrenem sve me sjeća na njega. Čujem neku posebnu pjesmu i odjednom me preplave emocije jer smo punih dvadeset godina živjeli zajedno", rekla je Meri Ostin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније